Wie zijn wij?

Louw Wobbes, de allround vakman

Op 1 december 2006 startte Louw zijn eigen bedrijf. Na jarenlang in het metaal te hebben gewerkt, trok het ondernemerschap toch zodanig dat Louw, toch de stap durfde te zetten.  Wat gaf de doorslag? Met name het feit dat Louw al jaren werkzaamheden verrichte voor familie en vrienden, dit  bleek een goede basis voor de opstap naar een eigen bedrijf. 

Hoe zag de start er uit? In de beginmaanden werkte Louw met name voor een particulier  in Drachten en voor Tjeerdsma Sfeerhaarden. Bij de particuliere opdrachtgever voerde Louw al het mogelijke schilderwerk (zowel binnen als buiten) uit aan de nieuwe woning van de familie en bij Tjeerdsma Sfeerhaarden bestonden de werkzaamheden uit het monteren van haarden in de ruimste zin des woords, alsmede de afwerking en bouwkundige aanpassingen.

Op dit moment is Louw al bijna 15 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Het scala aan werkzaamheden is natuurlijk nog breder geworden dan bij de start. De term "Allround vakman” dekt inmiddels volledig de lading.

De opdrachten in het schilderwerk zijn in de jaren enorm toegenomen. Zoon Jogchum werkt inmiddels ook als allround-schilder in het bedrijf.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel manieren om reclame te maken voor je werkzaamheden. Een manier is om goed werk te leveren want dan bestaat de kans dat een tevreden klant nog eens belt voor nieuwe werkzaamheden of voor de volgende onderhoud schilderbeurt. Na een periode van bijna 15 jaar kun je inderdaad concluderen dat opdrachtgevers uit deze periode terug komen voor vervolgwerkzaamheden. En dat is immers de beste reclame die er is!